MILE Ipari-Elektro Kft.

A MILE Ipari-Elektro Kft. 1991. óta folytat nagykereskedelmi tevékenységet az ország egész területén az ipari automatizálás, az energiaelosztás, a méréstechnika, a villamos készülékek és berendezések, a világítástechnika, az épületintelligencia valamint a kábelek és vezetékek téma-körében.Több száz beszállító partner termékét kínáljuk, melyek között olyan neves gyártók szerepelnek, mint az ABB, a CONTA-CLIP, az EATON-MOELLER, az EBERLE, az ELECTRAPLAN (Niedax), a FINDER, a GE-TUNGSRAM, a HAUPA, a HENSEL, a KÜBLER, a LAPPKABEL, a LEGRAND, MODUS, az NKT, az OBO-BETTERMANN, az OSRAM, az R.STAHL, a RAYCHEM, a RITTAL, a PC-Electric, a PHILIPS-világítástechnika, a PRYSMIAN, a SCHNEIDER-Electric, a SIEMENS, a TELEHAASE, a WAGO, a WEIDMÜLLER, a WERMA, stb.

Cégünk viszonteladó partnereket, ipari felhasználókat, valamint berendezésgyártókat és kivitelezőket szolgál ki. Raktárkészletünk mennyisége és optimális összetétele lehetővé teszi, hogy a szakma napi szinten felmerülő igényeit 95%-ban azonnal ki tudjuk szolgálni. Szerződéses partnereink részére 8-12-24 órás kiszállítást biztosítunk, az ország egész területén.

Tények, adatok

  • A Mile Kft. 100%-os tulajdonosa a MILE család

  • Beszállítóink száma több, mint 500

  • 2015. évi forgalmunk meghaladta a 13,9 milliárd forintot

  • Raktárkapacitásunk mérete több,
    mint 37 000 m²

  • Raktárkészletünk értéke 1,5 milliárd forint

  • Kollégáink száma összesen 155 fő

  • 8 vidéki telephellyel rendelkezünkÜzletágaink kínálata

 

Automatizálás és energiaelosztás: PLC-k, folyamatirányítók, frekvenciváltók, érzékelők, motorindítók, sorkapcsok, biztonságtechnika (kamerák, tűzjelzők, riasztók), moduláris készülékek, elosztószekrények, transzformátorok, fázisjavítók, teljesítménykapcsolók.
   
Épületintelligancia, megújuló energiák: épületautomatika / KNX-technológia, épületfelügyeleti-, riszató- és kamerás rendszerek, tűzjelzők, beléptető rendszerek, kaputelefonok, akkumulátorok, napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk
   
Installációtechnika: kisfeszültségű berendezések, szerelvények, szünetmentes tápegységek, indtallációs készülékek, áramvezető sínek, villám- és túlfeszültség-védelem, vezetékcsatornák, kézi szerszámok, egyéb szerelvények
   
Speciális termékek: ipari érzékelők, műszerek, beavatkozók és egyéb installációs anyagok és robbanásbiztos eszközök
   
Vezetékek, kábelek: villanyszerelési vezetékek, erőátviteli kábelek, erősáramú jelzővezetékek, gumi és szilikon szigetelésű kábelek / vezetékek, légvezetékek, halogénmentes és tűzálló kábelek, távközlési / biztonságtechnikai vezetékek, strukturált hálózati vezetékek, gyengeáramú vezetékek
   
Világítástechnika: fényforrások és tartozékai, lámpatestek

 

Szolgáltatásaink

Képzett mérnök-tanácsadó és értékesítő kollegáink a beszállítóink által gyártott termékekről nem csak beépítési és kivitelezési, hanem üzemeltetési tapasztalatokkal is rendelkeznek, mely ismeretanyag átadásával még hatékonyabban segíthetik partnereink munkáját. A beszerzés megkönnyítése érdekében szerződött kereskedő partnereink részére Web-Shop és online Kereskedői-Shop áll rendelkezésre.

 

Jövőképünk - A legjobbnak maradni...

A Mile Kft. alapvető stratégiája az országszerte jelen lévő partnereinek támogatása, mely együttműködés segítségével közösen igyekszünk vásárlóink igényeit maradéktalanul és magas színvonalon kiszolgálni. A 100 %-ban magyar tulajdonú cég hagyományaihoz híven a lendület a lelkesedés és a maximalizmus töretlen megőrzésével kívánja szolgálni partnerei igényeit. Célunk, hogy piacvezető pozíciónk megőrzése mellett, gyorsan tudjunk reagálni partnereink igényeire, a piac új kihívásaira és az egyre fejlődő technikai megoldásokra.
Cégünk ISO 9001 szabvány szerint tanúsítva van.

 

Központi elérhetőségeink


Cím: 1104 Budapest, Mádi u. 52. (Behajtás a Gitár u. felől)
Telefon: +36 1 431 9800     Fax: 36 1 431 9817
E-mail: milekft@mile-kft.hu
www.mile-kft.hu
WebShop: www.e-mile.hu
Kereskedő Shop: webshop-akcio.hu

További telephelyek: Békéscsaba, Debrecen, Dunaújváros, Győr, Herceghalom, Miskolc és Zalaegerszeg

Mile Logisztikai Központ: 2053 Herceghalom, Külterület 031/4 hrsz.